IP-Paino

Aineiston toimitus ja formaatit

Valmiin aineiston / materiaalin voit toistaiseksi toimittaa joko sähköpostitse tai esimerkiksi cd-levyllä (yhteystiedot).

Vastaanotamme aineistot kaikissa yleisimmissä formaateissa. Painovalmis materiaali mielellään pdf-muotoisena; kuvista kelpaavat tiff, jpg ja eps -formaatit sekä lisäksi tavallisimpien sovellusten omat tiedostomuodot. Teksti joko doc tai rtf -tiedostona.

Ilmoita aineistosi fontit virheiden välttämiseksi. Muita kuin yleisempiä fontteja käytettäessä tulisi ne joko toimittaa aineiston mukana, muuttaa poluksi tai upottaa pdf-tiedostoon.

Ennen lähettämistä voit pienentää/niputtaa yhden tai useamman tiedoston yhteen zip- tai rar-tiedostoksi. Ota yhteyttä ennen suurten tiedostojen lähettämistä sähköpostitse.

Aineiston teko

Aineistoa ei tarvitse asiakkaalla olla valmiina ja painokelpoisena. Voimme suunnitella, tehdä ja muokata aineistoa toiveiden perusteella.

Painetun materiaalin voit toimittaa meille postitse. Sähköisen aineiston toimittamiseksi katso ohjeet yläpuolelta.

Muista lähdemateriaalin hyvä laatu! Painojälki kärsii huomattavasti tehtäessä yli 1:1 suurennoksia alkuperäisestä. Digitaalisten kuvien resoluution tulisi olla vähintään 300 dpi parhaan laadun mahdollistamiseksi.

Aineiston työstöstä veloitamme 40 € / tunti (minimiveloitus 20 €).

Tekemäämme aineistoon sisältyy yksi vedos. Ylimääräiset vedokset 10 € / kappale.

Hintoihin lisätään alv 23%.

© 2011 IP-Paino Ky