IP-Paino

Tuotteet

Kynät
Käyntikortit

Meiltä saat suoraan myös sytkärit, jääskrapat ja muut mainostuotteet, konttoritarvikkeista muovitaskut, kansiot ja kirjekuoret. Lisäksi teemme vaikkapa juhlatilaisuuksiin kutsut ja servetit sekä painamme yrityksille lomakkeet ja hinnastot. Toteutamme myös esimerkiksi kalenterit asiakkaan omilla valokuvilla.

Kauttamme saat myös Fruit of the Loomin tekstiilit, esimerkiksi t-paidat, haluamallasi painatuksella.

Ota yhteyttä ja kerro, millainen painotuote juuri sinulla on mielessä!

Muut painatukset

Tarjoamme valmiiden tuotteiden lisäksi painatusta myös asiakkaan omiin materiaaleihin sekä täysin räätälöityjä painotöitä toiveiden mukaisesti.

Silkkipainolla voimme painaa esimerkiksi logoja ja tekstiä lähes kaikkiin pintoihin: muoviin, metalliin, lasiin, puuhun, lisäksi myös akryyli- ja polypropeenilevyihin. Lisätietoa silkkipainosta.

Digipainolla toteutamme painatuksen joko värillisenä tai mustavalkoisena. Etuina perinteiseen offsetpainoon on ennenkaikkea hinta sekä nopeus erityisesti pienillä painosmäärillä. Suurempiakin määriä painettaessa pystymme tarjoamaan offsetpainoja paremman joustavuuden työn suhteen.

Aineisto

Voit toimittaa täysin valmiin aineiston tai voimme tehdä sen puolestasi esimerkiksi aikaisemman painotyön, mallin tai vaikkapa vain pelkän idean pohjalta. Aineisto-ohjeet.

© 2011 IP-Paino Ky